O kompaniji Ilikop d.o.o.
Firma Ilikop d.o.o. osnovana je sa ciljem da postane lider u distribuciji najfinije kafe koja trenutno može da se nađe na tržištu. Istraživanjem tržišta, svetskih trendova, najvećih brendova i referenci najvećih poštovalaca i uživalaca kafe, došli smo do formule koja ispunjava sve kriterijume, a to je italijanski brend KIMBO. Prepoznavši isti entuzijazam, elan i ljubav koju delimo prema kafi, kao i želju da našim potrošačima pružimo najbolji ugođaj u ispijanju omiljenog napitka, nije trebalo mnogo vremena da se saradnja napravi i otpočne ispisivanje novog poglavlja na tržištu kafe u Srbiji.
O kompaniji “Cafe do Brasil S.p.A.”
Kompanija “Cafe do Brasil S.p.A.” se trudi da svojom posvećenošću i strašću garantuje proizvodnju kafe odličnog kvaliteta i nepogrešivog ukusa, sa najfinijom napolitanskom tradicijom; da ponudi tržištu širok asortiman proizvoda i zadovolji različite zahteve potrošača i evoluciju u tehnologiji; da širi kult espresa širom sveta. To je misija koja je praćena od strane Kafe Kimbo u njihovoj aktivnosti u poslednjih 50 godina.
***********************         Ilikop d.o.o. – Ekskluzivni uvoznik i distributer KIMBO espresso kafe         ***********************